Kategorier

Saluplex 60 caps

BMR

Vitamin/mineral-komplex med allt du behöver.

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr

BMR Saluplex är sannerligen ett komplett tillskott. Innehållandes alla viktiga vitaminer och mineraler för att motverka näringsbrist, förebygga skador och sjukdomar samt öka kroppens återhämtningsförmåga.

Brist på vitaminer och mineraler kan leda till jobbiga tillstånd för dig som tränar. Med nedsatt immunförsvar ökar risken för förkylningar och andra sjukdomar. Även stress och ångest ökar vid brist på mineraler och vitaminer, och gör att kroppen får svårare att återhämta sig. Nu kan du ge kroppen allt den behöver för att hålla sig i toppform.

I dagsläget har vi inte tid att ta en massa olika vitamintillskott och krångla med massa burkar hit och dit, vi måste hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt.. utan att stressa! Saluplex ser till att du får i dig alla vitaminer och mineraler i en och samma tablett - fantastiskt! Tack vare denna produkt får du alltid i dig 100% av rekommenderat dagligt intag av vitaminer och mineraler, i bara en kapsel om dagen! Snabbt och enkelt!

BMR Sport Nutrition garanterar att du får en produkt i värdsklass. Att du får optimala förutsättningar för maximala resultat. Vitaminer kanske inte bygger några muskler, eller bränner fett. Men de är essentiella för att kroppen skall fungera till 100% och för att dina förutsättningar att kunna träna, tävla och utvecklas bibehålls.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499