Kategorier

Scitec Battle Bundle

Scitec

Protein, PWO & BCAA paket
T-shirt och shaker på köpet!

Lagerstatus: Slut i lager

711 kr 549 kr

För att du ska hitta motivationen och viljan att orka kriga vidare till den perfekta kroppen, har vi samlat ett oslagbart paket från Scitec. 

T-shirt och Shaker bjuder vi såklart på!

Paketet består av de viktigaste kosttillskotten för dig som tränar för att öka din muskelmassa & minska din fettprocent: Protein och aminosyror. Och för att hjälpa dig att orka med de enorma påfrestningarna som detta innebär... En kraftig Pre-workout.

Scitec 100% Whey Protein Professional 1kg - Ett ultrafilterat vassleproteinkoncentrat, laddat med ett högt biologiskt värde och väldigt populära, goda smaker har Whey protein professional varit mångas favorit under många år. En av våra absoluta storsäljare!

Scitec Attack 2.0 320g - En komplex och kraftfull kreatinbaserad PWO som är välkänd för sin enorma kvalitet till ett bra pris. En underbar smak av körsbär gör dig laddad inför ett pass med bra tryck! Pre-Workout Attack 2.0 är helt fri från koffein, så den passar utmärkt för dig som tränar på kvällen, men ändå vill kunna sova om natten.

Scitec BCAA-X 120 caps - Ett extra tillskott av de anabola aminosyrorna Valin, Isoleucin och Leucin är ett måste i många atleters kostschema av en enkel anledning: Det fungerar.

Vi bjuder såklart på Scitecs nya fräcka Sword Tee samt vår egen Shaker i valfri färg!


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499