Kategorier

Fireworks, 360g

Scitec

Pre-Workout utan kreatin designad för funktionell träning! 

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr

Den nya WOD Crusher-Serien (Work out and diet) är speciellt utvecklad för att hjälpa dig att klara av den tunga träning och den hårda diet på din väg mot strandkroppen, tävlingsformen eller ditt nya välmående liv! Det finns inga genvägar till en vältränad kropp, men WOD Crusher-serien hjälper dig på vägen dit.

Fireworks är den första pre-workout formulan som är designad specifikt för funktionell träning som crossfit. Den innehåller 10 viktiga ingredienser som tillsammans ger en komplett effekt. De olika komponenterna har olika uppgifter, men ger tillsammans en helhetseffekt som är riktigt imponerande. För att optimera dina förutsättningar att prestera är Fireworks laddad med bland annat glutamin och arginin, två viktiga aminosyror som tillför mycket vid hård träning och diet. Man har valt att utesluta kreatin ur formulan, då en kraftfull PWO utan kreatin länge varit efterfrågad på marknaden. På grund av detta kan du själv välja om du vill tillsätta kreatin i kosten eller om du heller kör utan.

Fireworks är sammansatt på ett sätt som gör att du kan överdosera den utan risk, och det gör man gärna eftersom att smaken är riktigt ljuvlig!

Extra tillsatt är rikliga mängder av vitamin C, för att gynna ditt immunförsvar och nervsystemet. Detta bidrar till minskad trötthet och utmattning. Det är viktigt att fylla kroppen med vitaminer under hård träning, då man lätt blir sjuk när man är tömd på energi.

Dosering: Blanda 12 gram med 4 dl vatten och skaka i en shaker i ca 30 sekunder. Intag 20-40 minuter innan träning.
Allergiinformation: Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.
Smaker: Mango-Lemon, Orange-Lemon, Raspberry-Lemon
Mängd: 12 g - 1 portion, 360g - 30 portioner
Ingedienser: Mango-Lemon: Dextrose, L-Arginine HCl, Flavorings (Lemon, Mango), Acidifier (Citric Acid Anhydrous), L-Carnitine L-Tartrate, L-Glutamine, Acetyl L-Carnitine HCl, L-Ornithine HCl, Ascorbic Acid, Choline Bitartrate, Artificial Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Caffeine Anhydrous, Alpha-Ketoglutarate Calcium, Coloring (Riboflavin), Nicotinamide.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499