Kategorier

Muscle Army Paket

Scitec

En krigare backar inte för nya utmaningar, utan tar emot dem med öppna armar! Just nu ingår en t-shirt på köpet!

Lagerstatus: Slut i lager

1 326 kr 1 099 kr

Muscle army är serien för dig som inte ger upp, för dig som har viljan och modet att kämpa tappert trots motgångar och tuffa tider. För dig som är en sann krigare!

Vi har samlat de hårdaste och effektivaste produkter från Scitecs "Muscle Army"-serie för att ge dig ett komplett krigarpaket!

Warrior Juice - Vad är väl en krigare utan muskler? Vad är väl muskeluppbyggnad utan protein? Warrior juice är ett grymt proteintillskott som garanterat ökar din potential att bli en krigare till slut. Med hälften vassle och hälften odenaturerat micellärt kasein är detta ett välbalanserat proteintillskott som kan användas dygnet runt, men gör sig absolut bäst efter träning. Extra tillsatt C-vitamin, L-glutamin och Arginin för att ytterligare öka muskeltillväxt och motverka trötthet!

Crea Combat - Explosiv styrka och outtröttlighet är egenskaper varje soldat bör ha. Därför kommer du inte att bli besviken på vad Crea combat levererar! Ett grymt komplex av 11 viktiga ingredienser för din styrka och energi, varav 5 olika kreatinsorter. L-leucin är tillsatt för ökad muskeltillväxt.

Steel Rocket - För att bli en riktig krigare krävs det att du har en riklig testosteronproduktion. Med hjälp av denna detta komplex av 9 samverkande ingredienser kan du stimulera kroppens naturliga testosteronproduktion! Nyckelingredienserna är bland annat D-asparaginsyra (DAA) och Tribulus, som bägge är extremt potenta ämnen med vetenskapliga studier i ryggen som stödjer deras effektivitet.

För att toppa detta paket bjuder vi på den nya "Muscle army sweden tee" från Scitec, för att inte bara ska känna dig som en krigare, utan också se ut som en!


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499