Kategorier

Scitec Proteinspecial

Scitec

Protein-special från Scitec
T-shirt på köpet vid köp av valfritt protein!

Lagerstatus: I lager

448 kr 299 kr

PROTEINSPECIAL FRÅN SCITEC

Välj mellan fyra bästsäljande proteinpulver och få en t-shirt på köpet 

Whey Protein Professional 0,9kg
Whey Protein Professional från Scitec består av ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat (73%) med högt biologiskt värde och med mycket angenäm smak! 100% Whey protein professional innehåller en mycket hög halt av de anabola aminosyrorna (BCAA, arginin, glutamin och tyrosin)

Protein Delite, 1kg
Inte undra på att Protein Delite blir hyllad för sin smak! Denna produkt är mer som en krämig milkshake och den innehåller riktiga bitar av frukt, bär, choklad eller kokos! Trots detta har Protein Delite ett utmärkt näringsinnehåll och proteinvärde och extra tillsats av Aminogen™ för optimalt upptag. Proteinet kommer från långsamma och snabba proteinkällor och passar för dig som vill ha ett mättande mellanmålsprotein.

Casein Complex, 0,9kg
Casein Complex från Scitec är ett kaseinproteintillskott av mycket hög kvalitet och är gjort till största del av micellärt kasein. Denna typ av kaseinprotein är rikt på bcaa och l-glutamin vilket är mycket viktigt för muskeltillväxt och för att förhindra att man bryter ner musklerna. Casein Complex har ett långsamt upptag och lämpar sig mycket bra som kvällsprotein eller som mellanmål. Många använder även kaseinpulver för att baka eller göra fluff av.

Super 7, 1,3kg
Super-7 från Scitec är ett högkvalitativt premiumprotein som består av sju olika animaliska högkvalitativa proteinkällor. Förutom vassle-, kasein-, mjölk- och äggviteproteiner är den turboladdad med det patenterade proteinhydrolysatet PeptoPro®. PeptoPro® består av proteiner som redan är nedbrutna av enzymer, alltså i form av små aminosyrapeptider. Blandningen av proteintillskott varierar avseende ändamål; somliga är optimala för muskeluppbyggnad medan andra är optimala för återhämtning och undvikande av muskelnedbrytning. Eftersom proteinerna i Super-7 kompletterar varandra är resultatet ett perfekt balanserat allroundprotein som kan användas när som helst under dygnet och ändå låter dig ta vara på en stor del av näringen. 

Utöver detta innehåller Super-7 flertalet aktiva ingredienser. Ena gruppen inkluderar essentiella fettsyror såsom CLA och ALA. Andra gruppen inkluderar matsmältningsenzymerna bromelain och papain som hjälper till att bryta ned proteinerna till aminosyror. Dessutom kan de underlätta återhämtningen! En annan unik egenskap är det höga kakaoinnehållet. Det har påvisats att koncentrationen av antioxidanter i kakao är mycket hög, det är alltså inte bara för smakens skull.

Scitec är generösa och bjuder på en t-shirt.
Välj mellan fyra olika t-shirtar! 

Train Insane Tee
Muscle Army Soldier Tee
Feel The Power Tee (damstorlek)
Scitec Red '96 Tee


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.