Kategorier

Seafood Sauce, 340 g

Walden Farms

Den perfekta produkten för dig som älskar allt gott från sjöar och hav tillsammans med en god sås!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr 25 kr

Walden Farms Seafood Sauce är en väldigt smakrik sås och är helt fri från kalorier, socker och fett. Passar utmärkt till alla sorters fisk och skaldjur och den får sin goda smak av noggrant utvalda ingredienser så som färska kryddor och örter, solmogna tomater och den finaste vinäger.

Det är på grund av högkoncentrerade aromer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

Innehåll Per servering
Energi 0 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Natrium 290 mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.