Kategorier

Self Betasol, 60 tabs

Self Omninutrition

Favorit

Skyddar huden
Stärker immunförsvaret

Lagerstatus: Slut i lager

169 kr 129 kr

Self Betasol 60 tabs.

Förutom en fräschare solbränna ges intrycket av en mer levande nyans i huden. Betakaroten är ett av de naturliga färgämnen som finns i grönsaker och frukter. Formulan innehåller högkoncentrerad betakaroten och fruktextrakt som håller försvaret mot de fria radikalerna i topp. Stress, modern livsstil och rökig miljö sätter sina spår i huden. Antioxidanter fungerar som ett skydd mot hudens celler inifrån. Betakaroten understödjer hudens gulbruna nyans under solen.

Betasol från Self Omninutrition är ett perfekt komplement för dig som vill hålla huden smidig, mjuk och frisk. Produkten minskar hudens känslighet för solljus och är en given favorit inför varje sommar!

Dosering: 1 tablett dagligen.
Förpackning: 60 tabletter.

Innehåll per 1 tablett
Betakaroten 40 mg
Druvkärnextrakt
(vitis vinifera l. semen)
40 mg
Koppar
(kopparglukonat) 
2 mg

Övriga ingredienser: Klumpförebyggande medel (E551), fyllnadsmedel (E460, E470b).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.