Kategorier

Self Caffeine

Self Omninutrition

Pålitlig koffeintablett i smidigt format. 200mg per dosering!

Lagerstatus: I lager

89 kr

Nu kan du slippa Kaffe och energidrycker och istället förlita dig på en koffeintablett som är billigare, smidigare, bättre och troligtvis nyttigare, Caffeine från SELF.

Produkten innehåller 200mg kemiskt rent koffein per tablett vilket motsvarar 3-4 koppar kaffe eller nästan 3 energidrycker.

Energidrycker är dyra och innehåller oftast mycket socker som varken är bra för figuren eller tänderna. Kaffe kan missfärga tänder och kan i vissa fall innehålla ämnen som inte nödvändigtvis är särskilt nyttiga. Då du nu på ett enkelt sätt kan hålla humöret uppe och tröttheten borta med koffein från SELF kan du begränsa kaffedrickandet till de koppar du verkligen tycker är goda och slippa använda det som en källa till koffein.

Kvantitet: 100 tabletter (vegan mini tabs)
Portionsstorlek: 1 tablett á 200 mg
Doseringar per förpackning: 100st
Dosering: För dagligt burk, intag 1 tablett tillsammans med huvudmåltider tre gånger om dagen för att öka den basala ämnesomsättningen. För ökad prestationsförmåga, tag 1-2 tabletter ca 1 timma för fysisk aktivitet.

  • Energi, vakenhet och alerthet
  • Ökad prestationsförmåga och träningskapacitet
  • 200 mg koffein per tablett
  • Minskar aptiten
  • Centralstimulerande

Med koffein håller du dig vaken och alert under intensiv träning och diet.

Ingredienser: Koffein, stabiliseringsmedel (E460, E572, E551).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499