Kategorier

CLA Safflower Oil, 120 caps

Self Omninutrition

Unik fettsyra med positiva egenskaper!

Lagerstatus: I lager

179 kr

Self CLA 120 kapslar

CLA (Conjugated Linoleic Acid), konjugerad linolsyra, är en transfettsyra som används som kosttillskott vid fettminskning och viktreducering.

CLA, konjugerad linolsyra, är en grupp fettsyror av familjen Omega-6 som fått sitt namn tack vare sin kemiska struktur. Naturligt får vi i oss CLA genom kött och mjölk från idisslande djur, men fettsyran kan enbart bildas när djuren äter färskt gräs.

  • Bränner fettkalorier
  • Kraftfull antioxidant
  • Ökar energiproduktionen
  • Muskelbesparande

Kvantitet: 120 kapslar
Portionsstorlek: 3 kapslar
Portioner per förpackning: 40 portioner

CLA är en grupp fettsyror som består av minst 28 olika varianter av linolensyra som är en omega-6 fettsyra. Den som är mest förekommande i vår kost är cis-9, trans-11 CLA som finns främst i kött och mejeriprodukter.

Ingredienser per portion (3 kapslar)
Conjugated Linoleic Acid TRIMALIN™
(CLA 80% ration 50:50) tistelolja/safflorolja (carthamus tinctorius, oleum)
3000mg
kapsel (bovint gelatin, stabiliseringsmedel E422)

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499