Kategorier

Self D-aspartic Acid

Self Omninutrition

Ren D-asparaginsyra (DAA) i pulverform!
Prisvärt och effektivt!

Lagerstatus: I lager

159 kr

D-asparaginsyra i pulverform!

Self Amino DAA innehåller inga konstigheter, endast D-asparaginsyra i renaste form. DAA är ett populärt tillskott bland muskelbyggare och används av kroppen för att bland anant frisätta tillväxthormon, förbättra återhämtningen och muskelreparationen. 

Amino DAA från Self bidrar till frisättningen av hormoner som IGF-1 och GH. Dessa två hormon är viktiga för dig som vill maximera din muskeltillväxt och återhämtning. De kan påverka bland annat proteinsyntesen positivt, produktionen av kollagen och cellprotein vilket håller skelettet starkt. D-asparaginsyra är alltså ett beprövat och användbart preparat för dig som vill maximera dina resultat.

Dosering: Blanda 3g (1 skopa) i 100ml vatten i en shaker. Intag dagligen. 
Innehåll per förpackning: 200g
Ingredienser: D-asparaginsyra.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499