Kategorier

Self Kre-Alkalyn, 120 caps

Self Omninutrition

Patenterat buffrat kreatin! Ökar muskeltillväxt och explosiv styrka.

Lagerstatus: I lager

299 kr

Buffrat kreatinmonohydrat för rätt PH och optimalt upptag.

Kre-Alkalyn® från Self Omninutrition är ett tillskott som fungerar för alla, och ger goda effekter vad gäller explosiv styrka, muskelreparation, ökade energinivåer och stimulerad muskeltillväxt. Det som skiljer denna form av kreatin från vanligt kreatinmonohydrat är att den inte omvandlas till kreatinin. Kreatinin är en inaktiv metabolit, vilket innebär att du behöver en mindre dos av kre-alkalyn® för att uppnå samma effekt.

Self Kre-Alkalyn® stimulerar adenosintrifosfat-produktionen (ATP) vilket möjliggör mer energi för hårdare, längre träningspass och en ökad proteinsyntes för en förbättrad muskeltillväxt. Även glukogensyntesen gynnas av ATP, vilket ytterligare boostar muskeltillväxten.

Buffrat kreatinmonohydrat i denna form binder heller inte vätska på samma sätt, vilket gör att du undviker att känna dig svullen och lägga på dig onödiga vätske-kilon.

Kvantitet: 120 kapslar
Portionsstorlek:
2 kapslar
Portioner per förpackning:
60 portioner

Doseringsförslag: Intag 2 kapslar dagligen 30-60 minuter före träning, eller direkt efter träning.

Innehållsförteckning per 2 kapslar
Kre-Alkalyn® (buffrat kreatinmonohydrat) 1,5 g

Ingredienser: Kre-alkalyn®, gelatin (bovint), klumpförebyggande medel (E570), färg (E171).
Patent #6,399,611


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499