Kategorier

Self Multivitamin 60

Self Omninutrition

Multivitamin/Mineral

Lagerstatus: Slut i lager

169 kr 119 kr

Self Multivitamin 60 tabletter

Self omninutritions nya multivitamin med alla vitaminer och mineraler du behöver, bland annat selen och coenzym Q10.

Produkten innehåller väl avvägda doser och det räcker med en tablett per dag
för att få i dig dagsbehovet av samtliga vitalämnen.

Halten av de fettlösliga vitaminerna som t.ex A och D som ej bör överdoseras har dragits ned till förmån för de vattenlösliga vitaminerna som många av oss har brist på.

Den absolut vanligaste vitaminbristen är vitamin B12 och B3 följt av övriga B-vitaminer, Zink och magnesium. Detta beror på att personer som stressar eller tränar mycket har ett kraftigt ökat behov av dessa ämnen samt att vår kost numera pga massproducerade och raffinerade livsmedel innehåller mycket mindre vitaminer och mineraler än vad den gjorde en gång i tiden. Genom att ta en tablett Multivitamin från SELF säkerställer du dig alla vitaminer och mineraler du behöver utan risk för överdosering.

VARFÖR ÄR SELFs MULTIVITAMIN BÄTTRE?
Samtliga vitaminer och mineraler i produkten håller läkemedelsstandard och är kelaterade eller bundna till fruktsyror vilket säkerställer ett effektivt upptag Coenzym Q10 spelar en mycket central roll i kroppens energiproduktion, Q10 behövs för att omvandla kolhydrater, proteiner och fett till ATP som kroppens muskler kan använda för att utföra arbete.