Kategorier

Micro Whey Active Fitnessbutiken Edition

Vassleproteinisolat, 84% protein med 4 smaker i en burk! Passa på, detta erbjudande finns endast under en kort period!

Lagerstatus: Slut i lager

639 kr 599 kr

SELF Micro whey active 4kg
Limited Fitnessbutiken Edition!
4st 1kg-påsar i hinken

Micro whey active från Self är ett vassleproteinisolat protein av mycket hög standard med hela 84% proteinhalt! Innehåller väldigt låga halter av fett och kolhydrater, vilket gör detta protein till ett perfekt tillskott för dig under deff, diet eller träning. Det är också en av Selfs absoluta storsäljare, och är vida omtalad för sina goda smaker samtidigt som råvaran är av absolut "top of the line" Protein med minimalt av kolhydrater, fett och maximalt av protein, hela 84%

Denna speciella upplaga av MWA som du endast kan hitta hos oss på Fitnessbutiken innehåller 4st påsar med ett kilo i varje, för att ge dig en varierad och härlig smakupplevelse när du gör dina proteindrinkar, smoothies, pannkakor eller mellanmål!

Smakerna som är inkluderade är följande:

  • Chocolate/Vanilla (Choklad/Vanilj)
  • Pear/Vanilla (Päron/Vanilj)
  • Raspberry/Vanilla (Hallon/Vanilj)
  • Blueberry/Vanilla (Blåbär/Vanilj)

En riktigt härlig blandning av utsökta smaker!


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499