Kategorier

Self Q-10 60 cap.

Self Omninutrition

Högdoserad Q10 som ökar energiproduktionen

Lagerstatus: Slut i lager

179 kr

Self Q-10 60 cap.

Co-enzym Q10 finns i nästan alla kroppens celler. Ämnet behövs för att kroppen ska kunna omvandla maten vi äter till energi. Hjärtat och levern är energikrävande organ som förbrukar stora mängder Q10 för jämnan. Vid intensiv träning förbrukas stora mängder Q10 i musklerna. Brist på Q10 kan orsaka muskelsvaghet och såväl fysisk som psykisk utmattning.

Starkare hjärta - Det har gjorts många vetenskapliga studier kring Co-enzym Q10. Resultaten är inte entydiga, men vissa studier har påvisat att Q10 skyddar mot hjärtsvikt och att det signifikant ökar personers upplevelse av sin fysiska och psykiska ork. Både hos hjärtpatienter och elitidrottare har man sett förbättringar i hjärtkapacitet och syreupptagningsförmåga.

Q10 är en naturlig del av kroppens andningskedja där energin från det vi äter omvandlas till muskelenergi (ATP). När vi blir äldre minskar de naturliga mängderna Q10 i kroppen och ett tillskott kan då vara till hjälp. Q10 är också en mycket effektiv antioxidant som skyddar kroppens celler. Du som tränar har nytta av Q10 eftersom det kan öka energiproduktionen under träning vilket möjliggör längre och mer intensiva träningspass.

Ett problem med Q10 i kosttillskottsform har varit den relativt dåliga biotillgängligheten för Q10 i vanlig kapsel eller tablettform. De NYA Q10 liqui-kapslarna från SELF med Flytande Q10 möjliggör effektivt upptag redan i tolvfingertarmen och ger en överlägsen biotillgänglighet jämför med andra Q10 produkter.

Dosering:
1-2 kapslar dagligen

Innehåll per 1 kapsel
Ubiqinon Coenzyme Q10 40mg
Vitamin E 2mg

Övriga ingredienser:
lectin(soy), soy oil, gelatin, glycerin


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.