Kategorier

Self Soy Protein, 1kg

Self Omninutrition

100% vegetabiliskt protein
Sojaproteinisolat

Lagerstatus: I lager

199 kr

Self Soy Protein är ett proteintillskott för alla personer med aktiv livsstil som ställer krav på vegetarisk proteinkälla. Om du är vegan eller vegetarian är det viktigt att du tänker på ditt proteinintag. Vanligtvis behöver du kombinera olika vegetabiliska proteinkällor för att få i dig alla de aminosyrorna som din kropp behöver. Genom att ta 2 portioner sojaprotein från SELF försäkrar du dig om att du får alla de essentiella aminosyrorna. Detta är framför allt viktigt om du har en aktiv livsstil med ett högre protein behov Baserad på specialbehandlat soja isolat där de s.k östrogenliknade ämnen har renats bort. Soyaprotein är lättsmällt och mättande, perfekt som mellanmål. Finns i 3 goda smaker ”bara att blanda med vatten” samt en naturell utan tillsatt arom.

  • Vegetabiliskt protein
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Baserat på GMO fria sojabönor 

Smak:
Choklad, Vanilj, Jordgubb, Naturell

Storlek:
1kg - 33 servings

Ingredienser:
Isolerad soja, Kakao (Färgämne, Chokladsmak), Solroslecitin, Smaktillsats, Rödbeta röd (Färgämne, Jordgubbssmak), Riboflavin (Färgämne, Vaniljsmak), Sötningsmedel (Stevia) .

Instruktioner: Blanda 1 mått med 250-300 ml vatten i en shaker. Skaka under 30 sekunder.

Allergivarning: Producerad i en fabrik som också hanterar mjölk, ägg och soja.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499