Kategorier

Self Super Gainer 2kg

Self Omninutrition

Den ultimata återhämtningsdrycken!

Lagerstatus: Slut i lager

259 kr 149 kr

Super Gainer 2kg
(Tidigare G-Recovery)

Med en rejäl dos kreatin och glutamin understöds muskelutvecklingen och återhämtningen. Enad med vassleprotein, kolhydrater, vitaminer och mineraler för en komplett viktöknings- och återhämtningsdryck som passar alla hårt idrottande personer. Finns i 3 goda smaker ”bara att blanda med vatten”.

Super Gainer tillför energi i form av komplexa kolhydrater från stärkelse och snabba kolhydrater från druvsocker. Tillsammans med vassleproteinet och den kompletta vitamineralprofilen utgör Super Gainer den perfekta efterträningsdrinken för alla idrottare oavsett mål och ålder. 

En portion Super Gainer motsvarar en rejäl måltid som tas upp snabbt och effektivt efter träningen. Drinken har en god smak och är smidig att ha med sig till träningen.

Super Gainer kan även användas som ett komplett mellanmål 1 timme innan träningen för att ge energi utan att göra dig tung och trött som ett mål vanlig mat kan göra.

Smak: Choklad, Vanilj, Jordgubb
Storlek: 2kg - 12 serveringar


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499