Kategorier

Xtreme BCAA:PAC Tropical Deal

Self Omninutrition

1kg protein på köpet (värde 159kr)
Grymt erbjudande från Self!

Lagerstatus: Slut i lager

508 kr 349 kr

500g Xtreme BCAA:PAC och få 1kg Whey Shake på köpet!

Self Xtreme BCAA:PAC 500g Tropical

De tre grenade aminosyrorna Leucin, Valin och Isoleucin har en numera ganska självklar plats bland kosttillskotten hos en inbiten idrottare. De har en bevisad positiv effekt vid muskeltillväxt och återhämtning av musklerna. Nya rön har dock pekat mot att det är främst Leucin som står för den huvudsakliga anabola effekten av aminosyrorna. Därför skiljer sig Xtreme BCAA:PAC från mängden, då den innehåller 7 gånger så mycket Leucin som de övriga aminosyrorna. 

Den vanligaste fördelningen mellan aminosyrorna i BCAA är 2:1:1, men tiderna förändras. Ju mer forskning som genomförs om dessa ämnen, dästo närmare perfektion för det oss! Med vetskapen att Leucin i huvudsak står för den anabola effekten har den representerats i en mycket högre dos än vad som varit aktuellt innan. Xtreme BCAA:PAC har fördelningen 7:1:1.

När kroppen får i sig Leucin, signlarerar hjärnan till musklerna att det finns gott om byggstenar. Resultatet blir att kroppens muskelproteinsyntes ökar. BCAA är ett självklart kosttillskott för dig som vill öka i muskelmassa, vare sig det är för att deffa, eller för att bygga.

Dosering: Blanda 16 g (1 skopa) med 3 dl vatten i en shaker och skaka i 30 sekunder. Intag före eller under träning för bästa resultat.

Whey Shake Chocolate

Perfekt för dig som vill prova på proteinpulver!

Whey Shake från Self Omninutrition är ett perfekt alternativ för dig som vill prova på att använda proteinpulver, då det är ett lite billigare alternativ. Kvalitetsmässigt är Whey shake dock fortfarande mycket potent, och det är definitivt inte ett dåligt proteinpulvet. 

Proteintillskottet innehåller hela 75% protein och tillför hela 22,5g protein per portion. Whey Shake har också en väldigt mild och god smak och är sötad med sukralos. 

Förpackning: 1kg - 33 portioner.
Dosering: Blanda en skopa med 3dl vatten eller mjölk och inta efter träning för ökad muskeltillväxt och återhämtning.

Näringsvärde  per portion (30g)
Energi 120kcal
500kJ 
Protein 22,5g
Kolhydrater
varav sockerarter 
2,9g
3,6g 
Fett
varav mättat 
1,2g
1,0g 
Kostfiber 0,4g
Salt 0,12g

Ingredienser: vassleprotein från mjölk, arom, skummjölk, kakao, gräddpulver från mjölk, stabiliseringsmedel (E466), emulgeringsmedel (E322-solros), sötningsmedel (sukralos E950).