Kategorier

Shaktimatta

Äkta team Shaktimatta
Lev. inkl. väska & CD

Lagerstatus: Slut i lager

699 kr 499 kr

Äkta Team Shaktimatta !
Inklusive tygväska samt instruktions-CD.

Obs! Hos Fitnessbutiken kan du vara säker på att du köper orginalmattan som levereras komplett med tygväska samt instruktions-CD - Balans & Harmoni; Enkla övningar på Shaktimattan.

Forskning visar att Shaktimattan har en förmåga att minskar smärta i kroppen och minska inflammation.

Spikmattan sänker även blodtrycket, stärker immunförsvaret och ökar uppbyggnad av ny vävnad. Med hjälp av Shaktimattan kan du också lösa upp stress samt öka metabolismen (förbränningen).

Shaktimatten frigör endorfiner och oxytocin, ämnen i kroppen som gör oss lyckliga, avslappnade och mer energiska. Vid regelbunden användning kan även djupgående spänningar och stress försvinna, och du blir mer avslappnad och lycklig.

Geometrin av mattans plastrundlar är mycket avgörande och på Shaktimatten är de 6000 piggarna placerade i ett mönster som kallas Yantra. Dess geometri stimulerar akupressurpunkterna i kroppen som en strömvirvel. Blodflödet ökar mellan punkterna, som läker och balanserar samt ger de svaga delarna av kroppen energi. Använd t.ex. på pauser på jobbet, matten ger ny energi och snabb återhämtning. Du blir effektivare i arbetet och mindre stressad. Mattan kan användas på i stort sett hela kroppen.

Välj den orange färgen om du önskar få energi, värme och en tillfredställande känsla. Orange är färgen på vårat sexuella chakra, Svadistana, och hjälper till att stimulerar obalanser i detta chakra. Den orangea färgen ger ett mer öppet och accepterande sinne och har en mycket positiv effekt på medvetandet.

Om du önskar att få lugn och harmoni ska du välja den gröna mattan. Grönt är en läkande färg och ger kroppslig och själslig balans. Grönt är hjärt-chakrats färg. Det är även en färg som är full av liv och vi kan se den runt om i naturen.

Så här använder du Shaktimattan
Placera Shaktimattan i sängen. Lägg dig bekvämt på mattan så att huden vilar mot piggarna, använd en kudde under nacken. Slappna av och andas djupt. I början kan ett tunt tyg läggas mellan huden och piggarna. Det ger dock lite mindre effekt av behandlingen.

Första gångerna kan du ligga i 10-15 minuter per tillfälle, öka sedan till 20-40 minuter. Det är helt ofarligt att ligga längre om du råkar somna. Använd Shaktimattan när du har tid, gärna varje dag för optimal effekt. Efter behandling rekommenderas lugn aktivitet för att inte störa den frigjorda energin.

Tillverkare Team Shakti
Storlek 68 x 42 cm
Material TYG 100% indisk bomull
Rek pris 680,00
Material PIGGAR ABS-plast
Färg Orange/Vit Grön/Vit
Artikelkod TESH-02
Titel Shakti : spikmatta Grön, Orange

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499