Kategorier

Sherox Protein, 500g

Self Omninutrition

Proteinpulver framtaget av fitnessprofilen Josefine Forsberg!

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 99 kr

Högklassigt proteinpulver med himmelska smaker!

Sherox Protein från SELF är framtaget i samarbete med fitnessmodellen Josefine Forsberg. Det som utmärker Josefine Forsbergs proteinpulver är framförallt den krämiga konsistensen, den goda smaken och ett väldigt högt proteininnehåll. Self levererar som vanligt kosttillskott med en unik kombination av hög kvalité med en låg prisbild.

  • Underbart goda smaker!
  • Härligt krämig konsistens!
  • 85% Proteininnehåll!
  • Sötad med sukralos!

SELF Sherox Protein innehåller vassle och mjölkprotein vilket är en utmärkt kombination av proteinkällor för dig som vill hjälpa kroppens återhämtning efter träningspassen. Den krämigare konsistensen gör att mättnadskänslan av proteinet blir högre än normalt, vilket i sin tur gör att det passar utmärkt som mellanmål.

Dosering: 1 skopa (25g) blandas med 250ml vätska och skakas i en shaker i ca 30 sekunder. Intag dagligen efter träning eller som mellanmål.

Förpackning: 500g - 20 portioner.

Innehåll  per portion (25g) per 100g
Energi 105kcal 420kcal
Fett
varav mättat 
1,25g
1g 
5g
4g 
Kolhydrater
varav sockerarter 
1,75g
1,5g 
7g
6g 
Protein 21g 85g
Salt 0,1g 0,4g

Ingredienser:  Vassleprotein från mjölk, mjölkprotein, arom, kakao(chokladsmak), emulgeringsmedel (E322-solros), färgämne (E150), stabiliseringsmedel (E466), sötningsmedel (sukralos, E950).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499