Kategorier

Somatrix 120 caps

BMR

Låt dina muskler växa medan du sover! Maximera proteinsyntesen under sömnen, och upplev grymma effekter!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Kort datum: 2016-04-16

OBS: Datummärkning är en rekommendation, t.ex. så stämplar BMR endast 3 års hållbarhet på sina kapslar, medan andra tillverkare stämplar upp mot 5 år. Så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning.  

När vi sover arbetar kroppen för fullt. BMRs Somatrix hjälper till att maximera proteinsyntesen för maximal muskeltillväxt.
Under sömnen maximeras testosteron, GH och IGF-1 hormonerna som ökar proteinsyntesen och vi uppnår ett anabolt tillstånd.

Med ingridienserna Inositol, som ökar mängden vatten i musklerna samt med ingridiensen Theanin, som är en aminosyra och kommer från grönt te vars uppgift är att minska stress. Detta blandat med de naturliga testosteronhöjarna vitamin B-6 och Zink får du din kropp att sova bättre och återhämta dig snabbare.

Doseringsinstruktioner: 4 kapslar vid sänggående. Bör ej intas tillsammans med kalcium.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499