Kategorier

Splyce, 355g

Driven Sports

Innovativ BCAA-produkt med Taurin, Betain och FractoFuse!

Lagerstatus: Slut i lager

528 kr 149 kr

Passa på, kort datum!
2017-02-26

OBS: Datummärkning är en rekommendation. Många tillverkare stämplar längre än 2 års hållbarhet på liknande produkter, medan DS ej överskrider detta.  Det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning.

Intraworkout av BCAA och Alpha-Lactalbumin(FractoFuse™).

Driven Sports nöjer sig inte med att erbjuda ett vanligt BCAA-tillskott, utan har efter forskning och kreativitet tagit fram en formula som är utöver det vanliga, och givetvis grymt effektiv samt högkvalitativ.

Splyce från Driven Sports innehåller de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin (BCAA) som enligt många studier höjer proteinsyntesen i musklerna och bidrar till ökad uthållighet och mental skärpa. Dessa är viktiga för att hålla kroppen i ett anabolt stadie, och undvika katabola effekter och muskelnedbrytning. 

Vidare är Splyce förstärkt med Taurin som visat sig ovärdelig i sin förmåga att motverka den oxidativa stress som uppkommer under hård träning. Genom att tillföra Taurin ökas din uthållighet, och på så sätt kan du träna längre, hårdare och bygga mer massa. Få ut mer av varje träningspass!

Trimethylglycin, eller Betain som man vanligtvis kallar det är också en viktig komponent i Driven Sports potenta amino-mix. Dess effekter har sedan 2010 gått igenom flertalet studier som visar på att Betainets roll i proteinsyntesen är väldigt viktig vad gäller muskeltillväxt och kraft. Detta gör att Betain är ett ämne som bör tas i samband med andra anabola aminosyror för att maximera effekten av din träning, och ge dig snabbare resultat. 

Det är inte ens slut här! Driven Sports har gått "all in" och tagit fram ännu en ingrediens som visat sig ha mycket god potential att höja dina resultat och hjälpa dig nå dina mål. Detta ämne är Alfa-lactalbumin, eller FractoFuse™. Det är en microfraktion av vasslepeptider. Genom extrema filtreringsmetoder (Ion-exchange filtration) har man lyckats ta fram detta ämne, som också finns i rikliga mängder i bröstmjök hos kvinnor.

Det är allmänt känt och vetenskapligt bevisat att bröstmjölk gynnar tillväxt hos barn och vid tester med ökad halt FractoFuse™ kontra protein så har resultaten visat en bättre tillväxt hos barnen med ökad mängd Alfa-lactalbumin. 

FractoFuse™ har också en viktig roll i laktosmetabolismen då de konverterar glukos och galaktos till laktos. Detta kan minska blodsockernivåerna och öka fettoxidation.

TL;DR:

  • BCAA med 2:1:1 ratio.
  • Taurin för förbättrad uthållighet.
  • Betain för ökad muskeltillväxt och tryck under träningspassen.
  • FractoFuse™ för minskat blodsocker, ökad fettoxidation och muskeltillväxt. 
  • Högkvalitativa aminosyror med vetenskaplig forskning bakom sig. 
  • Perfekt komplement till Frenzy!

Dosering: Blanda 1 skopa (8,95g) med 2-3 dl vatten och skaka i shaker i ca 30 sekunder tills pulvret löst sig. Intag dagligen mellan måltider för att hålla aminosyrenivåerna höga, men framfaörallt under och efter träning för att ge dina muskler det de behöver.

En portion - 1 skopa
Portioner per förpackning - 40st
Innehåll per portion.
Energi 25kcal
Kolhydrater  0g
Splyce varumärkesskyddad blandning 8g
L-Leucin, Taurin, Trimethylglycin (Betaine Anhydrous), L-Isoleucin, L-Valin, Alfa-Lactalbumin (FractoFuse™)  

Övriga ingredienser:
Äppelsyra, Naturliga och artificiella smakämnen, Acesulfam, Potassium, Kiseldioxid, Sukralos, FD&C Röd#40


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499