Kategorier

Sport Protein, 900g

Self Omninutrition

Extremt prisvärt vassleprotein med underbart goda smaker!

Lagerstatus: Slut i lager

149 kr

Extremt prisvärt protein med goda smaker!

Sport Protein från Self Omninutrition är ett billigare alternativ, för de gånger du behöver mer protein för pengarna. Med en proteinhalt på över 72% är det absolut inte ett dåligt proteinpulver, du får fortfarande i dig över 21g protein per servering. Proteinkällan är vasslekoncentrat, som är en pålitlig och högvärdig proteinkälla.

Detta protein är ett utmäkt alternativ till dyrare varianter när plånboken står tom och du måste fylla på proteinförrådet! För dig som behöver öka ditt dagliga proteinintag är Sport Protein ett gott och prisvärt proteinpulver från Self Omninutrition. 

  • Proteinpulver till oslagbart pris!
  • Glutenfritt!
  • Prisvärt proteintillskott med över 21g per portion!

Doseringblanda 30g (ca 1 skopa) pulver i 3 dl kall lättmjölk eller vatten i en shaker och skaka i 20-30 sek. Intag efter träning för bästa effekt.
Förpackning: 900g -  30 portioner.

Näringsvärde per dos (30g) per 100g
Energi 132 kcal 440 kcal
Fett
varav mättat 
3g
2,4g 
10g
8g 
Kolhydrater
varav sockerarter 
4,5g
3,5g 
15g
13g 
Protein 21,6g 72g
Salt 0,12g 0,4g

Ingredienser: vassleprotein (mjölk), mjölkprotein, arom, veg.fett (kokos), kakao (endast i choklad), färgämne (rödbetsrött, endast i jordgubb) emulgeringsmedel (solros lecitin), sötningsmedel (sukralos, E950).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499