Kategorier

Sportlab GABA 120 caps

Sportlab

Varva ned och vila ut. Hämmande signalsubstans som lugnar nerver och minskar stress!

Lagerstatus: I lager

199 kr

Kroppsegen signalsubstans med avslappnande egenskaper.

GABA från Sportlab består av gamma-aminosmörsyra, en aminosyrasignalsubstans som tillverkas i hjärnan. Just denna neurotransmittor verkar hämmande, vilket innebär att den bromsar upp impulsrna mellan nercellerna i det centrala nervsystemet något. Detta kan i sin tur bidra till en minskad stressnivå, minskad sömnsvårighet samt ångestdämpande.

  • Hämmande neurotransmittor i det centrala nervsystemet
  • Kan minska stress, ångest och sömnsvårigheter
  • För mental återhämtning i en vardag med högt tempo
  • Varva ned och får din välförtjänta skönhetssömn

När vi talar om vila menar vi oftast fysisk vila, men faktum är att mental vila är minst lika viktigt! Du kanske känner igen symptom som irritation, sömnlöshet, oro eller huvudverk som kommer smygandes efter en dålig nattsömn eller flera? Detta kan bero på dina GABA-nivåer i nervsystemet. Sportlab GABA 500mg hjälper dig med den mentala återhämtningen, och underlättar insomningen.

Kvantitet: 120 kapslar
Portionsstolek: 1 kapsel á 500 mg
Doseringar per förpackning: 120 doseringar

Dosering: 1-2 kapslar intages dagligen innan nattsömn.

Ingredienser: aminosyra (GABA (gamma-aminosmörsyra(gamma-aminobutyric acid))), fyllnadsmedel (mikrokrystallin cellulosa). kapsel (gelatin, färg: (titandioxid)).

Höga doser GABA har i vissa fall visat sig som en ökad hjärtfrekvens och andfåddhet, och då bör man avstå från extra tillskott. Det bästa är som alltid att följa rekommendationerna för dosering samt vara vaksam över kombinationen av flera olika preparat på samma gång. Är du osäker på om det är säkert för dig att använda preparatet bör du konsultera läkare eller näringsfysiolog.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499