Kategorier

Sportlabs Fatburner Combo

Sportlab

Stark fatburner med synefrin på köpet!

Lagerstatus: Slut i lager

448 kr

Synephrine Boost på köpet när du 
handlar Red AMP Stack Fatburner! 

Kraftfull, effektiv och aptitdämpande från Sportlab!
Tillsammans med Synephrine vår absolut starkaste fettförbrännare!

Sportlab Beach 2016 

Red AMP Stack Ripped Extreme från Sportlab är en fettförbrännare av mycket hög kvalitet. Med en perfekt kombination av de effektivaste ingredienserna på marknaden i väl utmätta doser uppnår den en mycket god effekt och synergi. Detta är produkten för dig som vill se resultat och definierad muskulatur!

  • Ökar din dagliga förbränning
  • Verkar aptitdämpande.
  • Höjer ditt mentala fokus.
  • Verkar uppiggande.

Red AMP Stack har flera aktiva ingredienser som tillsammans verkar i synergi med varandra och ökar kroppens kapacitet att omvandla fett till energi. Halostachine (N-methylphenylethanolamine) verkar centralstimulerande och ser till att du kan hålla dig fokuserad. Koffein är också centralstimulerande, men bidrar framför allt till ökad vakenhet och pigghet. Higenamin (norcoclaurine) är en beta-1&2 stimulerare som ökar förbränningen av lagrat fett.

Capsicumextrakt (Spansk Pepparextrakt) ger en termogen effekt och höjer din kroppstempratur för att på så vis tvinga kroppen att göra av med mer kalorier för att reglera temperaturförändringen. Ämnen bidrar också till minskad trötthet och dämpar smärta vilket är mycket positivt för dig som vill träna hårt.

Dosering: 1 kapsel ca 20 minuter innan träning.
Överskrid inte 1 kapsel per dag.

Antal kapslar per burk: 50
Antal dagsdoseringar per burk: 50

Ingredienser: Koffein vattenfri, Halostachine HCI, Higenamine HCI, Capsicum 10:1. Fyllnadsmedel: Mikrokristallin cellulosa, Dextros, Smörjmedel: Magnesiumsterat, Kapsel: Gelatin. Koffeinhalt: 160mg / kapsel

OBS! Rekommenderas EJ till tävlande idrottare. Innehåller ämnen som vid dopingkontroll kan ge positivt svar.

Synephrine Boost

Fettförbrännande, fokushöjande & aptitdämpande!

Synephrine Boost från Sportlabs är ett rent synefrintillskott för dig på diet eller som vill få mer definierade muskler. Synefrin stimulerar det sympatiska nervsystemet. Detta gör dig mer alert och fokuserad vilket i sin tur leder till bättre resultat. Synefrin har också en hungerdämpande effekt som är väldigt eftertraktad under diet.

Synephrine Boost är ett mycket säkert tillskott förutsatt att du inte kombinerar det med andra stimulantia som t.ex. koffein.

Synefrins fettförbrännande verkan i kombination med dess fokushöjande och aptitdämpande effekt gör det till ett ämne som är perfekt för en lyckad och enkel diet.

Dosering: 1 tablett per dag. Dosen skall inte överskridas
Antal tabletter per burk: 100
Antal dagsdoseringar per burk: 100

Ingredienser: Tabletthjälpmedel (Mikrokristallin cellulosa, magnesiumsterat, kiseloxid), Synefrin HCL

Innehåll per dagsdos 1 tablett
Synefrin HCl 48,6 mg
-varav synefrin 40mg


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499