Kategorier

Iron Plus 90 Tabs

Swedish Supplements

Kosttillskott för att motverka järnbrist!

Lagerstatus: I lager

99 kr

Iron Plus 90 Tabs från Swedish Supplements är ett kosttillskott framtaget för att motverka järnbrist. Den innehåller tre olika ämnen; järnfumarat, folsyra och vitamin-C som är sammansatta och alla verkar synergistiskt för att motverka just järnbrist. Det är större risk för kvinnor att drabbas av järnbrist än för män speciellt vid hård träning som har visat sig kunna blockera järnupptag för kvinnor. Detta kan leda till trötthet och sämre immunförsvar.

  • Minskar trötthet
  • Minskar utmattning
  • Motverkar järnbrist
  • Normalt immunförsvar

Swedish Supplements Iron Plus 90 Tabs är ett viktigt kosttillskott för dig som har en aktiv livsstil för att minska utveckling av sämre symptom av din träning. 

Rekommenderad dagsdos: 1 tablett i samband med måltid

Viktigt:Tillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil, rekommenderad dos bör ej överskridas.

Förvaring:Förvara produkten torrt och svalt utom räckhåll för barn.

Innehåll Per dos
Vitamin C 80 mg
Järn 14 mg
Folsyra 100 ug

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499