Kategorier

Whey Protein Deluxe, 1kg

Swedish Supplements

Detta är proteinet för dig som är på jakt efter något nytt och välsmakande!

Lagerstatus: I lager

269 kr

Det blir att svårare att sticka ut ur mängden med ett vassleprotein, då det finns så enormt många olika märken och varianter. Swedish supplements lyckas dock att med Whey Protein Deluxe göra detta med sina förtjusande smaker, som lämnar många konkurrenter långt efter. Inte bara kommer de med nya smaker på marknaden, de är också mycket välsmakande. Som om inte detta vore nog är innehållet oklanderligt också! Proteinet kommer från 100% vasslekoncentrat och isolat.

Choklad/Toffee är en mustig kakaodryck med ett uns av toffeekola.
Ris á la malta ger dig en underbara smaken av vaniljris toppat med kanel och en frisk klyfta mandarin.
Smultron ger en smak av frisk och härlig sommar, precis som smultron alltid gör.

Whey Protein Deluxe har ett högt biologiskt värde, och passar perfekt som en välförtjänt lyxig proteindrink efter träningspasset, eller som mellanmål. Eller varför inte unna dig en chokladsmoothie med bär i till kvällsmat?

Aminosyreprofilen innehåller en hög mängd BCAA och L-glutamin, för att maximera din potential för muskeltillväxt.

Innehåll per förpackning: 1kg, ca 30 portioner.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499