Kategorier

STiiL Tights

Gavelo

40%

Träningstights med stilren och följsam design som har en underbar passform!

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr 359 kr

Träning är mer än bara träning, det är en livsstil.

STiiL Träningstights från Gavelo är en exklusiv, smäcker modell som även funkar klockrent utanför gymet. Den mjuka och följsamma designen gör att träningsbyxan är väldigt lätt att matcha övriga träningskläder till och ser även till att den är "casual" nog att bära till vardags, utan att tumma på det funktionella materialet!

  • Bred linning för maximal komfort!
  • Funktionellt material med god stretch!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Exklusivt material som ej blir genomskinligt!

Materialet är tillverkat av 73% rPET och 27% lycra. rPET är polyester som är tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket gör att tyget har minimal negativ inverkan på naturen och är väldigt skonsam mot våra begränsade naturliga resurser. 

Lycran i tyget ger träningstightsen sin bekväma stretch och garanterar att materialet inte blir genomskinligt! Alla tryck är sublimerade, invävda i tyget. Detta gör att trycken inte slits ut, utan alltid ser lika snygga ut!

Observera att Gavelo-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Gavelo Tights och skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt. 

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499