Kategorier

Gavelo Summer Waves Tights

Gavelo

Träningstights med en läcker, fin design och en oslagbar passform.

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr 179 kr

Unik design som ger en känsla av frihet och natur!

Summer Waves Tights från Gavelo med sina ljusa toner av turkos och vitt i skapar en känsla av vågor mot stranden. Den läckra designen formar vågor längs dina ben, vilket liknar kroppens muskulatur!

Gavelo är tryckt längs ena benet i en läcker, vit nyans som kommer igen i både midjan och bensluten.

Summer Waves Tights har en tight, snygg passform och midjan är utrustad med en bred linning  för ökad komfort och för att hålla träningstightsen på plats under intensiv träning.

  • Bred linning för maximal komfort!
  • Funktionellt material med god stretch!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Exklusivt material som ej blir genomskinligt!
  • "We live by the power" printat bak på linningen!

Materialet är tillverkat av 73% rPET och 27% lycra. rPET är polyester som är tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket gör att tyget har minimal negativ inverkan på naturen och är väldigt skonsam mot våra begränsade naturliga resurser. 

Lycran i tyget ger träningstightsen sin bekväma stretch och garanterar att materialet inte blir genomskinligt! Alla tryck är sublimerade, invävda i tyget. Detta gör att trycken inte slits ut, utan alltid ser lika snygga ut!

Observera att Gavelo-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Gavelo Tights och skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499