Kategorier

Sunny Side Up, 90 caps

Swedish Supplements

Vitamin-D och Betakaroten i optimal blandning, högdoserad!

Lagerstatus: Slut i lager

179 kr

Sunny Side Up är ett komplex från Swedish Supplements av D-vitamin och Betakaroten, vilket gör det till en perfekt produkt inför sommaren! Speciellt under höst, vinter och vår är det viktigt att få i sig extra tillskott av Vitamin D. Detta på grund av att solen är vår huvudsakliga källa till vitaminen, och under 3/4 av året så är soltimmarna färre och de flesta jobbar inomhus på dagarna när solen är uppe. Då är det svårt att få tillräckligt med sol för att tillgodoräkna sig en hälsosam dos av Vitamin D.

Det forskas intensivt på Vitamin D och dess effekter på människan, och allt mer pekar åt att den har väldigt positiva egenskaper både för den fysiska och mentala hälsan. Det är helt utan biverkningar och förebygger många sjukdomar.

Flera studier visar på att D-vitamin har bland annat följande positiva egenskaper:

  • Motverkar benskörhet.
  • Piggare och gladare.
  • Minskad fettmängd.
  • Bättre immunförsvar.

Betakaroten är perfekt för dig som vill förbereda dig inte solsemestern, eller öka förutsättningarna för en lyckad bränna i sommar. Det är ämnet som finns i morötter för att färga dem orangea. Om man under en längre tid intar beta-karoten kommer kroppen in i ett stadie som kallas karotenemi. Detta tillstånd är helt ofarligt och gör att underhudsfettet färgas orange, vilket ser ut som en snygg solbränna! Detta fungerar även som en viss solkyddsfaktor, och minskar chanserna att du bränner dig i solen.

Kapslar per förpackning: 90st


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499