Kategorier

Sveltax 60 caps

Nanox

Satsa på strandkroppen..

Lagerstatus: Slut i lager

389 kr

Sveltax från Nanox är en unik, revolutionerande och ultimat bantningsprodukt som Nanox Nutriceuticals är mycket stolta över att få presentera.

Med de senaste vetenskapliga upptäckterna fortsätter de att bekräfta sin position som en ledare i branschen och en stor innovatör av högteknologiska produkter.

Sveltax® ger ökad fettförbränning
Nanox Sveltax® Fitness är det ultimata genombrottet för att få den kropp du drömt om! Det är den första dubbel-effekt produkt som är vetenskapligt bevisad.

Med detta sagt menar vi att Nanox Sveltax® är den ultimata bantningsprodukten som passar vare sig du tränar eller inte! Fungerar genom en ”double impact lifestyle matrix”. Med Nanox Sveltax®Fitness får du en fettförbränning som är 12 gånger högre direkt efter träning.

 • Stimulerar fettoxidationen
 • Förbättrar thermogenesen
 • Ökar energiförbrukningen
 • Minskar kaloriintaget
 • Bränner kolhydrater
 • Förbättrad uthållighet
 • Förbättrad prestationsförmåga

Ingrediensernas olika funktion

Capsimax:
Är den viktigaste ingrediensen i produkten. Innehåller den aktiva substansen Capsaicin. Capsaicinoider har blivit alltmer erkända för sin potential vid diet på grund av sin starka termogena aktivitet.
Fördelarna med capsaicin är undersökta djurmodeller och humanstudier som visar effekter såsom:

 • ökad termogenes
 • minskad aptit (minskat födointag) efter intag av capsaicin från varma röda paprikor eller deras koncentrerade extrakt
 • fördelaktigt minskad kroppsmassa, andel kroppsfett, midjemått
 • en önskvärd minskning av markörer för att bibehålla vikt, som blodsocker, insulin, triacyl glycerol och leptin.

Teawell 95:
Teawell 95 är ett nytt grönt te-extrakt som innehåller en koncentration av 95% EGCG. En studie från 2009 utförd av forskare från Danmark och Nederländerna rapporterade att en kombination av capsaicin och grönt te kan främja mättnadskänsla.

Niacin:
Niacin spelar en viktig funktion i att frigöra energi från kolhydrater, proteiner och fetter, så att de bättre utnyttjas av kroppen.

Svetol:
Svetol® är ett naturligt växtextrakt av koffeinfritt grönt kaffe rik på aktiva komponenter. Svetol®'s specifika sammansättning har studerats i detalj. Dessa studier har visat förekomst av upplupna klorogena syror. Klorogena syror finns i en mängd livsmedel som konsumeras dagligen. En ny klinisk studie (publicerad i en vetenskaplig fransk rewiev, Phytothérapie) genomfördes på 50 personer i åldrarna mellan 19 och 75 år. Under 60 dagar hade två grupper med ett BMI (Body Mass Index) över 25, observerats. Efter 60 dagar av tillskott hade deltagarna som fick Svetol® förlorat 5,7% av sin ursprungliga vikt, vilket motsvarar en genomsnittlig viktminskning på 5 kg. Svetol innehåller också 5 caffeoylquinic syra, vilket fördröjer aktiviteten av glukos-6-fosfatas som ingriper i blodsockerregleringen. Tack vare denna verkningsmekanism främjar Svetol användningen av fettreserver istället för glukos som primär energikälla för kroppen.

Piperin:
Piperin är ett naturligt extrakt från svartpeppar. Piperin kan öka upptaget av andra näringsämnen i kroppen och betydligt öka biotillgängligheten av olika näringsämnen i kosttillskott genom ökad absorption. I det här fallet capsaicin. Piperin verkar också på cellnivå för att öka metaboliska processer som genererar energi på cellnivå i kroppen - s.k. termogenes.

Föreslagna verkningsmekanismer
Nyckelkomponenten i produkten är Capsimax som innehåller en aktiv dos av capsaicin. Med 100mg Capsimax erbjuder Sveltax en effektiv dos. Aktiviteten av capsaicin ökar vid förekomst av grönt te med en hög halt EGCG. Denna kombination har en synergistisk effekt som visats i kliniska studier. Dessutom har en dos av vegetabilisk chitosan tillsätts, som bromsa upptaget av fett från maten i blodet. Den andra huvudingrediensen är Svetol, en potent fettförbrännare på grund av dess klorogena komponenter. Svetol främjar dessutom användningen av fett som primär energikälla för kroppen istället för socker.

Sveltax® fitness, kosttillskott, 60 kapslar
Rekommenderad användning: 1-2 tabletter en timme före fysisk aktivitet. På träningsfria dagar ta Sveltax en timme före måltid. Ta Sveltax 2 månader i följd för bästa resultat. Överskrid inte rekommenderad daglig dos.

Näringsvärde
Innehåll 1 kapsel 2 kapslar
Energi 0,46 kcal
1,9 kJ
0,92 kcal
3,9 kJ
Kolhydrater 86,7 mg 173 mg
Protein 0,9 mg 1,8 mg
Fett 12,3 mg 24,6 mg
Grönt kaffeextrakt 200 mg 400 mg
Capsicum fruktextrakt 100 mg 200 mg
Grönt teextrakt 50 mg 100 mg
Niacin 18 mg 113%* 36 mg 225%*
Svartpepperextrakt 5 mg 10 mg

*% Rekommenderat dagligt intag

Ingredienser: grönt kaffeextrakt (Coffea canephora robusta P.), fyllnadsmedel (E460), Capsicum fruktextrakt (Capsimax ®) (Capsicum annuum L.), kapselskal (cellulosa), grönt teextrakt (Camellia sinensis (L) Kuntze), niacin, svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), klumpförebyggande medel (E470b, E551), färgämnen (E172, E173, E171).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499