Kategorier

Swe Shake

Dalblads

För återhämtning och maximal prestation

Lagerstatus: Slut i lager

28 kr 23 kr

SWE SHAKE protein drink


 SWESHAKE™ – för återhämtning och maximal prestation

SWESHAKE™ är en ready-to-drink produkt framtagen för dig som vill ha en smidig, bekväm och välsmakande protein/kolhydratdryck som kan intas i samband med träning eller som effektivt mellanmål. SWESHAKE ger högvärdigt mjölkprotein, rikt på grenade aminosyror och lättabsorberade kolhydrater som snabbt når dina muskler.

Dalblads SWESHAKE innehåller lika delar kolhydrater och protein som anses vara en bra fördelning för att öka glykogeninlagring (energireserv) och proteinsyntes (uppbyggnad av proteiner). Studier har visat att protein tillsammans med kolhydrater ger en mycket mer effektiv återhämtning än enbart protein eller kolhydrater. Det är också viktigt att drycken intas så snart efter avslutat träningspass som möjligt för att öka effekten på muskeluppbyggnad och återhämtning.

Huvuddelen av proteinet kommer från kasein som är rikt på essentiella, livsnödvändiga, aminosyror som återställer kroppen efter ett tufft träningspass.

Största delen av kolhydraterna kommer från laktos i skummjölken och lättabsorberat sackaros, som består till hälften av glukos och till hälften av fruktos. Laktos och fruktos tas upp långsamt av kroppen medan glukosen från sackarosen tas upp snabbare. Glukosen laddar upp glykogendepåerna i dina muskler och fruktosen laddar upp leverglykogenet så att din kropp är väl förberedd för nästa träningspass.

SWESHAKE kan också utgöra ett bra och funktionellt mellanmål med ett mycket högt proteininnehåll där hälften av energin kommer från protein som ger en bra, långvarig mättnadskänsla. 

SWESHAKE finns i två smaker, choklad och jordgubb.

 Ingredienser 

Skummjölk, mjölkprotein, socker, arom, stabiliseringsmedel karragenan. Innehåller gluten.
 
Allergener: Innehåller mjölk och gluten.
Gluteninnehåll: Kan som mest innehålla 0,000034% gluten eller 0,34ppm.
IngredienserSkummjölk, mjölkprotein, socker, fettreducerad kakao 1,1 %, aromer, stabiliseringsmedel karragen
Allergener: Innehåller mjölk.