Kategorier

Swebarspaketet

Dalblads

Storpack, 40st bars!
Sveriges godaste proteinbar!

Lagerstatus: Slut i lager

880 kr 599 kr

40st Swebars för endast 15kr/st

Ger dig snabb energi har en hög proteinhalt!

Dalblads Swebar är perfekt som mellanmål innan och efter ett träningspass. Swe-bars finns i flertalet goda smaker t ex. wildberries, apple pie, mintchoklad, kola, cocos, caffe-latte och lakrits. Välj din favorit!

Fantastisk smak, bra näringsvärden.
Den ultimata måltidsersättaren & proteinbar som är den första svensktillverkade baren på marknaden. Barsen fungerar som en fullgod måltidsersättare och har mycket högkvalitativa ingredienser och en optimal näringsmässig sammansättning. Swebar är en proteinbar, framtagen för dig som vill ha en snabb och god proteinkälla som borgar för maximal återhämtning och muskeluppbyggnad. Swebar passar lika bra som återhämtning efter ett träningspass som ett uppladdningsmål innan. Swebar är också det perfekta mellanmålet för dig som är i farten och ändå vill vara säker på att få i dig bra protein och långsamma kolhydrater.

  • Återhämtning efter träningen
  • Uppladdning inför träning
  • Enkelt och smidigt mellanmål
  • Högkvalitativt protein

Proteiner i Swebar® kommer från Dalblads högkvalitativa protein Three In One där vassleprotein utgör grunden. Proteinkällan absorberas snabbt och når dina muskler omedelbart. Där förser de dina muskler med viktiga aminosyror som behövs för reparation och uppbyggnad.

Kolhydraterna
Kolhydraterna i Swebar® kommer från fruktos och glukos. Fruktosen ger en minimal påverkan på blodsockret samtidigt som den fyller upp dina glykogendepåer. Glukosen absorberas snabbt och laddar upp dina muskler med ny energi. Studier har även visat att återhämtningen optimeras av en blandning mellan glukos och fruktos. Därför är Swebar särskilt lämpad för att motverka energifall under en aktivitet, men även för att ladda upp batterierna efteråt.

Den passar alla och ger en bra återhämtning efter träning i form av kolhydrater (fruktos och glukos) och protein (äggalbumin, mjölkprotein och vassleprotein) och lite fett. Dalblads SWE BAR™är även berikad med vitaminer och mineraler. Produkten har ett glykemiskt index på 81, vilket innebär halvlångsam inlagring av energi.

Näringsinnehållet skiljer sig lite mellan olika smaker, se bilder ovan för näringsinnehåll per bar och smak.

Innehåller inga nötter, eller spår av nötter. Är också helt glutenfri!

Smaker: Bananchoklad, Caffe Latte, Choklad, Jordgubb, Lakrits, Äpplepaj, Mintchoklad, Lemon, Fudge Crisp, Wild Berry, Pepparkaka, Cocos, Kanelbulle.
Antal/kartong: 20 st (Detta paket innehåller två lådor, 40st bars.)
Ingredienser: Vassle protein isolat, Fruktossirap, Glykossirap, Block choklad, Kalcium kaseinat isolat, Äggalbumin, Arom, Lecitin. Naturligt förekommande vitaminer och Mineraler: Niacin, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B6, Vitamin B 12, Fol syra, Biotin, Vitmin K, Pantoten syra, Natrium, Vitamin B2, Zink, Koppar, Mangan, Selen, Krom, Flourid, Klorid.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.