Kategorier

Synephrine Boost, 100 tabs

Sportlab

40mg rent synefrin per tablett!
Nyckeln till en lyckad deff.

Lagerstatus: I lager

99 kr

Fettförbrännande, fokushöjande & aptitdämpande!

Synephrine Boost från Sportlab är ett rent synefrintillskott för dig på diet eller som vill få mer definierade muskler. Synefrin stimulerar det sympatiska nervsystemet. Detta gör dig mer alert och fokuserad vilket i sin tur leder till bättre resultat. Synefrin har också en hungerdämpande effekt som är väldigt eftertraktad under diet.

Synephrine Boost är ett mycket säkert tillskott förutsatt att du inte kombinerar det med andra stimulantia som t.ex. koffein.

Synefrins fettförbrännande verkan i kombination med dess fokushöjande och aptitdämpande effekt gör det till ett ämne som är perfekt för en lyckad och enkel diet.

Dosering: 1 tablett per dag. Dosen skall inte överskridas
Antal tabletter per burk: 100
Antal dagsdoseringar per burk: 100

Ingredienser: Tabletthjälpmedel (Mikrokristallin cellulosa, magnesiumsterat, kiseloxid), Synefrin HCL

Innehåll per dagsdos 1 tablett
Synefrin HCl 48,6 mg
 -varav synefrin 40mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499