Kategorier

Synephrine Swedish Supplements

Swedish Supplements

Rent synefrin utan konstigheter!
Aptitdämpande och uppiggande!

Lagerstatus: I lager

99 kr

Synefrin, en alternativ energikälla!

Synephrine Exotermic Support System från Swedish Supplements är ett lättdoserat preparat som har flera användbara egenskaper. Synefrinet har liknande effekter som läkemedelsklassade ämnet efedrin, fast något mildare. Detta gör dock att preparatet är säkrare, och med maxdosen på 40mg smidigt i en tablett så är det väldigt lätt att dosera.

Synefrin stimulerar det sympatiska nervsystemet vilket positivt påverkar din ork, din alerthet och ditt fokus. Den har även en aptitdämpande effekt vilket är väldigt välkommet under perioder av diet. 

  • Perfekt tillskot vid deff.
  • Uppiggande och aptitdämpande.
  • 40mg Synefrin HCL per tablett.

 

Dosering: Tag en tablett per dag svälj hel med ett glas vatten före fysisk aktivitet
Innehåll: 100 tabletter.
IngredienserMikrokristallin cellulosa, Synefrin Hydroklorid, magnesium stearat, kiseloxid


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499