Kategorier

Synerlin, 120 tabs

Self Omninutrition

Utmärkt fettförbrännare som motverkar trötthet och minskar sötsug, därmed ökar du motivationen!

Lagerstatus: Slut i lager

269 kr 149 kr

FETTFÖRBRÄNNING NÄR DET ÄR SOM BÄST!

Vi vet att det är viktigt med en balanserad kost och fysisk aktiv livsstil för att bränna fett, och med den här populära produkten assisterar du kaloriförbränningen och motivationen. Formulan håller dig pigg och aktiv under hela dieten och minskar din lust till att överäta.

Eftersom Forskolin varit läkemedelsklassat tidigare det är ett ganska nytt ämne inom fettförbrännare, men har bevisat god potential inom detta område. Studier visar att den ökar metabolismen, ökar kroppens naturliga fettförbränning samt gynnar muskeluppbyggnad, som i sin tur ökar kroppens energibehov! Detta i kombination med koffein och grönt te ger en effekt som håller dig pigg, fokuserad och ökar markant din kropps naturliga energiförbrukning. Synerlin verkar även aptitdämpande, vilket kan vara väldigt viktigt när man går på diet, eller deffar.

Synerlin är mycket kraftfull, börja därför med en tablett om dagen för att avgöra toleransnivå. Använd inte mer än 2 tabletter 2ggr dagligen.

Storlek: 120 Tab

Innehåll per 2 kapslar
Pentacolin™
Coleus forskohlii extrakt
Plectranthus barbatus.
radix, tuber)
500mg
Grönt te extrakt
(Kuntze)
varav 150mg EGCG
(Camellia sinensis folium)
250mg
Koffein 250mg
Fyllnadsmedel E460, E470b, E551, E463

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499