Kategorier

Syrup, 340 g

Walden Farms

Den bästa sirapen för dig som vill ha det godaste men ändå tänker på kalorierna!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr 39 kr

Walden Farm Syrup 340 gr.

En grymt god produkt med ett grymt bra koncept! Walden Farms Syrup är som deras andra produkter helt kalori-, fett- och sockerfria och smakar fantastiskt gott. Den finns i fyra utsökta smaker, karamel, blåbär, pannkakor samt choklad som alla passar till i stort sett allt du kan tänka dig ha sirap till. Förslagsvis pannkakor, våfflor, glass eller smoothies.

Finns i smakerna:
Caramel
Pancake
Blueberry
Chocolate

Det är på grund av högkoncentrerade aromer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

  Caramel Pancake Blueberry Chocolate
Energi 0 kcal 0 kcal 0 kcal 0 kcal
Fett 0 g 0 g 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g 0 g 0 g
Natrium 55 mg 95 mg 95 mg 35 mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499