Kategorier

Taurine 90 caps

Scitec

Öka muskelpumpen och trycket i passet!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr

Konditionellt essentiell aminosyra!
3000 MG PER DOSERING

Taurin förekommer naturligt i mat av animaliskt ursprung, men finns i stort sett inte i mat av vegetabiliskt ursprung. Därför kan Taurin nivåerna vara lägre i veganer än i en grupp som äter en balanserad kost. Det är fastställt att Taurin är en mycket viktig organisk syra involverad i ett stort antal metaboliska processer i kroppen. Många människor är medvetna om att Taurin regelbundet används som ingrediens i energidrycker.

  • Ökad muskelpump!
  • Ökat tryck i träningen!
  • Hög Scitec-kvalité!

Bruksanvisning
Ta 1 kapsel före och efter träning på tom mage, och en mellan två måltider. På icke träningsdagar ta 3x1 kapslar utspritt mellan måltider. Använd denna produkt i kombination med en hälsosam, balanserad kost, inte istället för mat.

Allergiinformation
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Dosering: 3 kapslar
Portioner per förpackning: 30

Ingredienser
Taurin, Bärare (Magnesiumstearat), Gelatin (kapslar).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499