Kategorier

Testopac 120 tab.

Self Omninutrition

Öka dina testosteronnivåer
Ta din träning till en ny nivå

Lagerstatus: I lager

399 kr

TESTOPAC 120 tab.

Det bästa av det bästa för att öka dina testosteronnivåer!

Hög dos av marknadens bästa testohöjande ämnen, ta din träning till en ny nivå

  • D-aspartic acid
  • Tribulus Teresteris 90%
  • Zink-aspartat
  • Urtica
  • Reservratrol
  • Testopac ökar styrkan, återhämtningsförmågan, prestationsförmågan och sexlusten.
  • Effekten kommer efter 4-5 dagars användning

Dosering: 4 tabletter 1h innan träning eller 2 tabletter morgon och 2 tabletter kväll.

Många substanser har under årens lopp marknadsförts som testosteronhöjare. Nu har vi på SELF valt ut de bästa av dessa och skapat en helt unik produkt, TESTOPAK.

Kroppens hormonsystem regleras in I minsta detalj för att nivåerna av samtliga hormoner skall vara korrekt. Hormonet vi som vill bygga muskler och snabba upp återhämtningen är intresserade av är kanske först och främst det manliga könshormonet testosteron. Testosteron ökar muskelproteinsyntesen, ökar fettförbränningen och ökar prestationsförmågan och muskelstyrkan.

Regleringen av testosteronnivåerna sker via olika mekanismer:

Med så kallade negativa-återkopplingsmekanismer ser kroppen till att produktionen av testosteron inte är för hög.

Med hjälp av bindningsproteiner ser kroppen till att den aktiva mängden fritt testosteron inte är för hög. I huvudsak är det ett protein kallat SHBG som binder testosteron I blodet och gör det inaktivt.

Genom att uppreglera enzymer I levern kan kroppen öka utsöndringen av överflödigt testosteron.

En viktig del I detta system är konstigt nog kroppens förmåga att känna av det kvinnliga könshormonet Östrogen. Kroppen använder nivåerna av Östrogen som ett indirekt mått på hur mycket testosteron det finns. En liten del av det Testosteron en man produceras omvandlas nämligen till Östrogen via enzymet Aromats. I studier har man sett en ökning av Testosteronnivåerna hos män med över 40% när detta enzym varit utslaget. Då har man alltså lurat kroppen att tro att Testosteronnivåerna varit för låga eftersom det inte funnits något Östrogen. Kroppen svarar då med en ökad. Testosteronproduktion. Naturliga örtextrakt från Tongcat ali och Vindruvskärnor (Reservratrol) kan minska östrogenproduktionen på en naturlig väg.

SHBG (sex-hormone-binding-glubuline) binder till det fria Testosteronet och gör det inaktivt,

Man vet inte riktigt varför men relativt höga doser zink har visat sig minska mängden SHBG, ett annat intressant ämne som visat sig kunna minska nivåerna SHBG finns i brännässlor (urtica) Med mindre mängd SBHG i blodet blir det mer aktivt Testosteron i blodet.

Tribulus terestris har i tusentals år används för att öka potensen och sexlusten, Det verkar också som att tribulus ökar nivåerna av testosteron vilket skulle förklara effekten. Man har på senare tid kommit fram till att det aktiva ämnet i tribulus teresteris troligen är någon av de många Saponinerna som finns i växten, Protodiocin m.f. tribulus extraktet i Testopac innehåller 90% saponiner vilket är det absolut starkaste.

Det senaste ämnet för ökad testosteronproduktion är en aminosyra kallad D-asparginsyra (D-aspartic acid, D-asp) Mycket lovande studier har gjort D-asp till en självklar ingrediens i en testobooster. Som en bonus har man även sett att D-asp ökar produktionen av tillväxthormon.

Effekten av Testopac är som bäst efter ca 4-5 dagars användning. Med kontinuerlig användning kommer du få ut mer av varje träningspass vilket även ger bättre långsiktiga resultat.

Anmeda® D-Aspartic Methylamino-Technology is the newest testosterone increasing amino acid formula. Self's research team has upgraded the ultimate testosterone increasing compound by combining strong house blends; Xeno-Rox non-estrogenic play, sermveratrol and androamines™ into one pac-muscle testopac even better...
muscle fullness, energy, strenght and chiseled physique


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499