Kategorier

T-Power, 200 caps

Swedish Supplements

DAA-komplex!
Väck besten i dig!

Lagerstatus: I lager

389 kr

Swedish Supplements T-Power, 200 caps

T-Power (Tidigare Testo-up) är ett imponerande komplex av ämnen som arbetar i synergi med varandra för att ge dig en så komplett testosteronhöjare som möjligt.

I spetsen har vi D-asparaginsyra (DAA) som har revolutionerat branchen med sin brutala potential till att höja dina testosteron-nivåer. Detta kombinerat med kända örter och mineraler som har som funktion att bidra till en normal testosteronproduktion gör Testo Up till en väldigt potent produkt. Det märks att Swedish Supplements tänkt till när de tillverkat denna produkt, då ingredienserna är noggrannt utvalda för att tillsammans bilda ett komplex av kompletterande egenskaper.

Det skall noteras att effekterna av denna produkt kan variera väldigt mycket, beroende på hur din normala testosteronproduktion ser ut. Om du har ett högt testosteron redan, så kommer du märka av den mycket mindre än om du har ett lågt.

En ökad testosteronproduktion kan yttra sig genom:

- Ökad sexlust.
- Ökad uthållighet.
- Ökad muskeltillväxt.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499