Kategorier

Testostro Grow 126 kaps

Ultimate Nutrition

Boosta ditt testosteron över tid!

Lagerstatus: Slut i lager

649 kr 599 kr

Ultimate Nutrition Testostro Grow HP 126 kapslar


Boosta ditt testosteron över tid!

TestoGROW är en produkt som är framtagen för att maximera testosteronproduktionen. Den är tillverkad med en s.k. ” time release” utsöndring, så att du får en jämn ström med ingredienserna i blodomloppet.

Höga testosteron nivåer är ett måste för att kunna bygga maximalt med muskel massa.

Förhöjda nivåer av testosteron kan däremot innebära vissa risker för biverkningar, men i denna produkt har man även lagt till substanser som blockerar dessa eventuella biverkningar.

Aktiva ingredienser:

Tribulus terris, Chrysin, Cucurbita pepo, Saw Palmetto extrakt, Nettel root, Avena sativa, Indole-3-carbinol, Daidzein, ALA och Hawthorne berry

Storlek: 126 tabletter - 126 doseringar


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499