Kategorier

Thermo Speed Extreme 15caps

Olimp

Effektiv viktminskning

Lagerstatus: Slut i lager

79 kr 49 kr

Thermo Speed Extreme prov 15caps
 
Thermospeed extreme består av en unik blandning ämnen som höjer förbränningen av fett i kroppen och ger energi att orka hårda träningspass speciellt under diet.. Produkten innehåller Grönt te vilket har antioxidativa egenskaper och är upppiggande.

Epigallocatecin, EGCG (finns i grönt te), begränsar aktiviteten av COMT enzymet som förhindrar noradrenalin och synefrin i fettvävnaden. Alltså kan det gröna teet stoppa ämnen som minskar förbränningstakten i kroppen.


Synefrin från citrus aurantium (finns i citrus frukter) påverkar hungercentrum i hjärnan och minskar aptiten. Detta ämne fungerar på liknande sätt som efedrin fast utan alla de oönskade bieffekterna som hjärtklappning, högt blodtryck etc Synefrin påverkar nervcellernas yttre delar nervändorna där det stimulerar utsöndring av noradrenalin. Detta ökar sedan lipolysen.

Koffein (finns i kaffe, te, kakao, cola och guarani) är uppiggande och förbättrar prestationsförmågan. Begränsar aktiviteten av fosfodieserasen – ett enzym som förhindrar cAMP och adenosin, som begränsar cAMP syntesen därigenom ökas användandet av fett som bränsle i kroppen.

Guarana extraktet i produkten fungerar på samma sätt fast varar under längre tid.

Bioperine Black pepper kommer att ge en liten ökning av kroppstemperaturen vilket ökar energiåtgångnen.

Vidare innehåller Thermo Speed Extreme Tyrosine som är den främsta föregångare till dopamin. undersökningar har visat att L-tyrosin supplementering ökar omsättningen av dopamin och hjärnkoncentrationen och andra studier har visat att tyrosin förbättrar humör och känslan av välmående hos människor under stress. Resultaten visar att tillskott med L-tyrosin under träning ökar möjligheten att minska känslan av utmattning och förbättra prestationsförmågan.

 

Rekommenderas För: Vuxna, atleter, som eftersträvar fettreducering.
 

Rekommenderat Bruk:
2 kapslar dagligen ca 30 minuter före frukost och/eller middag.

 

 Näringsvärde   2 Kapslar  100g
 Grönt te extrakt  500 mg  19,38 g
 varav: EGCG - Epigallocatechin Gallate 55%   275 mg  10,66 g
 Citrus Aurantium extrakt (6 % synefrin)  334 mg  12,95 g
 Guarana Extract 182 mg  7,05 g
 varav: Koffein   40 mg  1,55 g
 Koffein   160 mg  6,2 g
 Svart peppar extrakt    5 mg  0,19 g
 Tyrosin   1000 mg  38,75 g

 

Varning: Denna produkt bör ej förtäras vid graviditet, amning, eller patienter med hjärtproblem, högt blodtryck eller depressioner. Konsultera en dietist eller läkare före eventuell konsumtion

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499