Kategorier

Thermo Stim 60 kapslar

Olimp

Effektiv viktminskning
Bränn fett !

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr 228 kr

Vad är termogenes?
Termogenes är en hel serie av metabola processer som underhåller kroppstemperaturen. Enkelt uttryckt, den består av förbränningen av energirika ämnen för att värma upp kroppen och behålla temperaturen stabil och på en lagom nivå.

Termogenes och fettförbränning.
Det finns ett antal ämnen i kosten som till viss del kan stimulera kroppen att förbruka delar från fettreserven. Dessa ämnen verkar enligt ett trestegssystem – De reducerar aptiten, startar och intensifierar fettförbränningen och därigenom även termogensesen. Med termogena ämnen kan vi snabba på processen och ta kontroll över den med en minskning av det oönskade underhudsfettet som följd. Njut av den fantastiska muskel definitionen! Bränn det överflödiga fettet, smält bort kilon!

THERMOSTIM™ – THE MASTER OF THERMOGENESIS!


THERMOSTIM™ är den enda produkten på marknaden med ett vetenskapligt genomarbetat recept, rik på termogena stimulerande ämnen med vetenskapligt dokumenterad bakgrund. Till Thermostim har man valt växtextrakt av yppersta kvalitet med de starkaste koncentrationerna av bioaktiva substanser och vitaminer vilka är nödvändiga för energimetabolism och fettförbränning.

Bara i THERMOSTIM™ hitter du:

-    SINETROL – patenterat extrakt av citrus frukt.
-    Så mycket som 90% aktiva polyfenoler.
-    6-falt högre grad av lipolys understödd av studie.
-    Säkra resultat – viktminsknings resultat understödda av klinisk studie på människor.

-    THERMOCORE MTRX™ – en unik blandning av de starkaste termogena aktivatorerna: Högkvalitets ingredienser speciellt utvalda att ge en mångsidig effekt och optimalt utnyttjande av fett i de metabola processerna.

-    Synefrin, capsaicine – Högaktiva ämnen som extraherats och koncentrerats från citrusskal och cayenne peppar; de stimulerar fettcellerna, som resulterar i en minskning av deras volym och en snabbare fettfrisättning.

-    1,3,7-trimetylxantin (caffeine) och 3,7-dimetylxantin (theobromin) – metylxantin
-    Aktiva ämnen som significant speeder upp metabolismen; de har en upplivande och energigivande effekt samt teobromin, som naturligt härrör från kakao sägs kunna förbättra humör och öka känslan av välbefinnande.

EGCG – Grönt te katekiner, polyfenoler. Har förutom att vara förstklassiga antioxidanter även en fettförbrännande egenskap. Epigallocatecin, EGCG (finns i grönt te), begränsar effekten av COMT enzymet som normalt motverkar noradrenalin i fettvävnaden. Alltså kan det gröna teets inverkan  hämma ämnen som minskar förbränningstakten i kroppen.

Synefrin
från citrus aurantium (finns i citrus frukter) påverkar hungercentrum i hjärnan och minskar aptiten. Detta ämne fungerar på liknande sätt som efedrin fast utan alla de oönskade bieffekterna som hjärtklappning, högt blodtryck etc.  Synefrin påverkar nervcellernas yttre delar nervändorna där det stimulerar utsöndring av noradrenalin. Detta ökar sedan lipolysen.

Koffein
(finns i kaffe, te, kakao, cola och guarani) är uppiggande och förbättrar prestationsförmågan. Begränsar aktiviteten av fosfodieserasen – ett enzym som förhindrar cAMP och adenosin, som begränsar cAMP syntesen därigenom ökas användandet av fett som bränsle i kroppen.  Guarana extraktet i produkten fungerar på samma sätt fast varar under längre tid.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499