Kategorier

Three In One 3 kg

Dalblads

Vassle, ägg & mjölk
Tre sorters protein!

Lagerstatus: Slut i lager

999 kr 938 kr

Three in one 3kg


- För maximal muskeluppbyggnad, återhämtning och styrka!
Ett av marknadens absolut bästa protei, för dig som vill ha det bästa.

“Three in one” är precis vad det låter – tre högklassiga proteiner i ett. Dessutom är proteinet berikat med den muskelbyggande aminosyran glutamin.

Grunden i THREE IN ONE™ utgörs av ultrafiltrerat vassleprotein som säkerställer snabb återhämtning och optimerar förutsättningarna för muskeluppbyggnad.

Dessutom är tillskottet berikat med lite långsammare proteiner från kalciumkaseinat som ger en bättre mättnad. Samtidigt ger det långsammare upptaget av kalciumkaseinatet att musklerna klarar sig från att hamna i en katabol/nedbrytande fas under längre tid. Kalciumet i kalciumkaseinatet tjänar som kalciumkälla vilket underlättar förbränning och minskning i kroppsfett.

Den tredje komponenten i Three in One är äggprotein. Äggproteinet har en optimal sammansättning av aminosyror och utgör tillsammans med vassleprotein och kalciumkaseinat de bästa tänkbara proteinkällorna. Kaseinet är rikt på glykomakropeptid som stimulerar mättnadshormoner. Äggproteinet är också rikt på svavelhaltiga aminosyror vilka behövs som substrat för kroppens egen tillverkning av skyddande antioxidanter.

THREE IN ONE™ är dessutom berikat med glutamin. Glutamin är en icke-essentiell aminosyra som tas upp av dina muskelceller. I studier har man sett att glutamintilskott kan öka trycket inne i dina muskelceller. Glutamin kan också öka inlagringen av det för prestationerna så viktiga muskelglykogenet. Detta kan ha positiva effekter på både prestation och muskelutveckling. Som en extrabonus är glutamin också favoritsubstrat för dina tarmceller och glutamin har kopplats samman med en bra tarmhälsa.

THREE IN ONE™ är dessutom naturligt rik på viktiga mineraler och b-vitaminer!

Förpackningsstorlek: 1kg/3kg/4kg
Smaker: Bananchoklad, Choklad, Jordgubb, Vanilj
Vi rekommenderar: 50g (ca 1dl) pulver till 2 dl vätska, 2-3 gånger dagligen.

Ingrediensförteckning: Isolerat, ultrafiltrerat vassleprotein (55%), kalciumkaseinatisolat (mjölkprotein) (25%), äggviteprotein (albumin) (20%), *fettreducerad kakao, L-Glutamin, naturliga smak- och färgämnen, **rödbetsextrakt, aspartam, acesulfam K, sackarin.
* Finns i Choklad och Bananchoklad
** Finns i Jordgubb

Innehåller en källa till fenylanalin.

Näringsvärde per 100 gram och Servering (50g):

 

100 g

50 g

Energi

1388 kJ

692 kJ

 

347 kcal

174 kcal

Protein

85 g

42,5 g

Kolhydrater

0,6 g

0,3 g

Varav sockerarter

0,6 g

0,3 g

Fett

0,5 g

0,25 g

Varav mättat fet

0,4 g

0,2 g

Kostfiber

*0 g

*0 g

Natrium

0,195 g

0,98 g

* Kostfiber i Choklad och Bananchoklad 0,68g/100g produkt.

Laktos 0,6 g/100g produkt


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499