Kategorier

Tone, 60 caps

FitMiss

CLA, olivolja och avokadoolja!
Bränn fett och må bra.
Strong is the new sexy!

Lagerstatus: Slut i lager

229 kr 179 kr

Konjugerad linolsyra (CLA) är nyckelingrediensen i FitMiss succéprodukt: Tone!

CLA har många positiva egenskaper för människor med en aktiv livsstil, och har hjälpt många att bli av med oönskat fett eller de sista envisa kilona. Tone är speciellt utvecklad för att hjälpa till förvandla din kropp till en slank och sexig fettförbränningsmaskin. Några av de fördelar som CLA bidrar med, listas nedan:

  • Ökad fettförbränning.
  • Hjälper till att bevara befintlig muskelmassa.
  • Förbättrar glukosmetabolismen.
  • Verkar antikatabolt.
  • Ökar omvandlingen av fett till energi.

Extra tillsatt i FitMiss Tone finns även olivolja och avokadoolja. Dessa främjar normala blodsockernivåer och stärker ditt hår och din hy.

Innehåll per dosering: (1 softgel) 
Energi 9kcal
Total fettmängd 1g
CLA FitBlend: CLA, olivolja, avokadoolja 1000mg

Övriga ingredienser: Gelatin
Allergiinformation: Denna produkt framställs i lokaler som även hanterar mjölk, soja, ägg, fisk, nötter, jordnötter och skaldjur.
Antal per förpackning: 60 softgels. 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499