Kategorier

Enyo Tights

Gainx

Smickrande och eleganta träningstights med hög midja!

Lagerstatus: Slut i lager

499 kr 99 kr

Unika och supertrendiga camo-tights i fina färger!

Enyo Tights från Gainx är en given favorit för dig som älskar kamouflage-tights. Träningstightsen är tillverkade i en lätt men lite kraftigare blandning av polyester och elastan, vilket gör dem väldigt bekväma, flexibla, hållbara samtidigt som de garanterar att materialet ej blir genomskinligt. 

Den höga midjan ser till att dina nya favorittights håller sig på plats under träningen, och det bekväma materialet håller dig torr, fräsch och sval under träningspassen. Vaderna är även utrustade med snygga mesh-paneler vilket ytterligare bidrar till en sval och fräsch design!

  • Träningstights med hög midja
  • Stilren logotyp på höften och bak på linningen
  • Praktisk ficka bak på linningen
  • Lätt material som ej blir genomskinligt
  • Funktionell design med mesh-paneler
  • Smickrande och elegant passform

Gain-X Enyo Tights är framtagna för mångsidig träning och gör sig precis lika bra i löpspåret eller cardio-passet som för dig som lyfter vikter eller yoga till exempel. Det eleganta camo-mönstret gör sig riktigt bra mot de svarta kontrasterna, och de fyra färgvalen gör det lätt att matcha till dina andra träningskläder!

GainX träningstights

Material: 90% polyester, 10% elastan
Passform: Följsam

Om du står mellan två storlekar står valet mellan vilken typ av passform man föredrar. För en tightare passform kan du gå ned en storlek, för en lösare passform rekommenderar vi att du går upp en storlek på dina GainX träningstights. Om måtten för bröst och midja motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i midja, men Medium i bröst) föreslår vi storleken som passar för bröstmåttet. Om måtten för höft- och midjemått motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i höftmått och Medium i midjemått) föreslår vi storleken angiven för höftmått.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499