Kategorier

Triazole, 90 caps

Driven Sports

Revulotionerande förstärkare av testosteronproduktionen genom att hämma östrogenproduktionen!

Lagerstatus: Slut i lager

389 kr

Unik testobooster som är både smart, effektiv och snabbverkande!

Du tränar hårt för att bygga muskler men det går sakta eller inte alls.. känner du igen dig? 

Din kropp producerar dagligen en bestömt mängd testosteron, och det är svårt att bygga muskler när testosteronnivåerna är låga. Det som styr balansen mellan Testosteron och östrogen kallas stressaxeln eller HPA-axeln. Med hjälp av Triazole från Driven Sports kan du nu utmana kroppens egna system, och ta hormonproduktionen i egna händer!

Triazole är en revolutionerande produkt inom kosttillskott, och är utan tvekan den starkaste anti-östrogenprodukten hittills. Formulan är baserad på en naturlig och potent aromatashämmare som skyddar levern och ger anti-oxidativt stöd till hela kroppen. 

Nu till allvaret, varför fungerar Triazole?
Genom att kortsluta systemet som producerar östrogen, tvingar man kroppen att producera mer testosteron! Mer testosteron = mer muskelmassa.

Vilka effekter får detta?
Ingenting ökar din styrka och din prestationsförmåga lika mycket som förhöjda testosteronnivåer. Tyngre, längre pass och kraftigare muskeltillväxt! Detta är en produkt för dig som tar din idrott på allvar, och vill ta din träning till nästa nivå.

Triazole togs fram efter mer än två år av forskning, förfining och kvalitetstester av Driven Sports, som har drivit produkten så nära perfektion det bara går! 

För er som tror att östrogen är någonting dåligt kommer en nyhet; det är det inte. Däremot är ett överskott av östrogen kontraproduktivt för dig som försöker bygga muskelmassa, vi måste får en balans som gynna tillväxt, det är här Triazole kommer in i bilden. Många andra anti-östrogenprodukter har satsat på att helt enkelt ta bort östrogen från kroppen, vilket orsakat probelm som t.ex. låg sexlust.

Driven Sports Triazole har hittat balansen, och har hittat ett sätt att dra nytta av östrogenet utan att dra på sig dess obegagliga bieffekter!

Aromatas är ett enzym som konverterar testosteron till östrogen, och är mannens huvudsakliga källa till östrogenproduktion. Genom att använda en Aromatashämmare som huvudingrediens, kan du utan svårighet hålla dina testo-nivåer höga, och dra nytta av alla fördelar detta ger dig.

Produkten verkar även antiinflammatoriskt och minskar antalet östrogenreceptorer!

Curcumin och Cape verkar antioxidativt och gynnar din återhämtningsförmåga.

Maca förstärker din sexlust och ditt immunförsvar. I Peru kallas det för "naturligt viagra". De gamla Inca-indianerna använde Maca inför strid då de upplevde en ökning av styrka efter förtäring. De var på rätt spår! Uthållighet och ökad sexlust är två av effekterna från Maca.

Du ville ha muskeltillväxt, massa och du ville ha det NU, det är nu inom räckhåll!

TL;DR:

  • Genom att hämma östrogenproduktionen tvingar du kroppen att producera mer testosteron.
  • Högre testosteronproduktion leder till ökning av muskeltillväxt, sexlust och styrka.
  • Verkar antiinflammatoriskt och anti-oxidativt.
  • Den effektivaste anti-östrogenhämmaren på markanden.
  • Håller dig i ett anabolt stadie hela tiden!

 

Innehåll per kapsel
Zink (Från Aspartat) 5mg

LetroDex varumärkesskyddad blandning:

Macarotextrakt (Lepidium Meyenii), Brassaiopsis Glomerulata lövextrakt, (pZole), Prunella Vulgaris extrakt (hela växten), Gurkmejaextrakt (Curcuma Longa),  Bi propolis extrakt, svartpepparextrakt (piper nigrum) (Fruit) (Bioperine)

750mg

Övriga ingredienser: Magnesium stearat, rispulver, gelatin.

Dosering: 1 kapsel 3-4 gånger om dagen, använd endast 8 veckor i sträck följt av ett uppehåll.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499