Kategorier

Tribusteron 90

Olimp

Ökar styrka, uthållighet och vitalitet

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 319 kr

Tribusteron 90 - 120 Kapslar


OLIMP TRIBUSTERON 90 är ett kosttillskott som innehåller pulveriserad tiggarnöt (Tribulus Terrestris) extrakt, som har hydratiserats. Detta är ett ickehormonellt kosttillskott, rikt på fytokemiska substanser som: glykosider, upp till 90 % steroida saponiner (huvudsakligen protodioscin, protogracilin, men även diosgenin, ruscogenin, gitogenin och tigogenin), växtalkaloiderna harman och harmin samt flavonoider.

TRIBUSTERON 90 har en stärkande effekt, då det aktiverar anabola processer, ökar kroppens styrka, uthållighet och vitalitet, och har en sänkande verkan på kolesterolnivåerna i blodet. Detta ickehormonella kosttillskott ökar testosteronnivån markant hos män och estradiolnivån hos kvinnor. Detta utan att det överstiger någon fysiologisk övre gräns, så att det skulle störa kroppens egna hormonreglerande mekanismer.

För: Aktiva personer, vuxna som är fysiskt aktiva i större utsträckning under dagen eller på sin arbetsplats. Bra vid behov av ett stärkande kosttillskott som ökar den fysiska och mentala effektiviteten.


Olimp Tribusteron 90, kosttillskott, 120 kapslar
Rekommenderad användning: 1-2 kapslar dagligen. Tas bäst på fastande mage. Överskrid ej daglig rekommenderad dos.

Näringsvärde  
                            1 kapsel         2 kapslar
Tribulus Terrestris (90%)           500 mg         1000 mg
     varav: Saponiner
                                                        450 mg          900 mg

Ingredienser: Pulveriserat växtextrakt ur Tribulus Terrestris, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), kapselhölje (hydroxypropylmetylcellulosa).

Viktigt: Rekommenderas ej för gravida och ammande kvinnor. Kosttillskott ersätter ej en varierad kost utan bör kombinderas med en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvara torrt och svalt och oåtkomligt för små barn.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499