Kategorier

Trück 750 gr

Eiselt

Pre-Workout Booster

Lagerstatus: Slut i lager

479 kr 389 kr

Trück är en produkt där Eiselt verkligen inte sparat på krutet. Det här är en produkt som är fullmatad med ämnen som synergistiskt bidrar till en grym totaleffekt på gymmet.

Trück är formulerad för att bidra till att öka styrka och explosivitet, förbättra mjölksyratålighet, minska mukelkatabolism, motverka mental trötthet, förbättra blodflödet till musklerna vilket bidrar med pump och ökat näringsflöde vilket passar utmärkt om du t ex tar EsaPro eller vassleprotein direkt innan träningen.

DOSERING:

1-2 skopor (20-40 gr) 30-45 minuter innan träning.

INGREDIENSER /40 gr (=maxdos)

INTRACELL - TORQUE MATRIX™ 26.80 GR

Kreatinmonohydrat, Beta-Alanin, Kreatin Etylester Hcl, Taurin, 3-Hydroxy-3-Methylbutyrate, N-Acetyl-L-Cysteine, N-Acetyl-Tyrosine, D-Glucurono-6,3-Lactone, Alfa-Oxoisokaproat, Trikalciumfosfat, Alfa-liponsyra

NOX-EXPANDER WARHEAD™ 11.97 GR

L-Citrulline Malate, L-Arginine-L-Aspartate, L-Arginine Alpha-Ketoglutarate, L-Ornitine Alpha-Ketoglutarate (OKG), Vitamin C (570 mg), Koffein (120 mg), Magnesium Tanshinoate B (från Salvia Miltiorrhiza)

FLAVOUR MIX 1.23 GR

Smakämnen, Sukralos

OBS! Eftersom produkten innehåller beta-alanin kan du känna av att det sticker lite i huden. Effekten är övergående och inte farlig.

Den här produkten bör ej användas av gravida eller ammande, om du är allergisk eller känslig mot någon av de ingående ingredienserna, om du har ett medicinskt tillstånd. Förvarat oåtkomligt för barn.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499