Kategorier

Ultra Pure BCAA 400g

BMR

Maximera dina förutsättningar att utvecklas!
BCAA är ett effektivt sätt att öka din muskelmassa på kort och lång sikt.

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr 199 kr

Leucin, Isoleucin och Valin, BCAA (Grenade aminosyror) är tre essentiella aminosyror som kroppen inte kan producera på egen hand. Alla essentiella aminosyror är livsviktiga, och går att få i sig via kosten, men just dessa tre är specifika för muskeluppbyggnad och proteinsyntes. 

Genom att inta BMR Ultra Pure BCAA gör du dig själv en enorm tjänst. En koncentrerad dos för att du ska få så mycket aminosyror som möjligt för pengarna, men utan att tumma på smaken! Kombinera denna produkt med träning och en näringsrik kost och du kommer att uppleva en kraftig ökning av anabola och antikatabola effekter.

BCAA Bidrar bland annat till:

  • Motverkar nedbrytning av muskelmassa
  • Ökad proteinsyntes
  • Ökad förutsättning för att bilda ny muskelmassa
  • Förbättrad återhämtningsförmåga

Inta en portion Ultra Pure BCAA före, under eller efter träningen, så har du redan där ökat dina förutsättningar för att få resultat du är nöjd med.

BCAA är ett måste för dig som tar träningen på allvar.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499