Kategorier

Vegetarian BCAA, 200 tabs

MyVegies

Helt fri från animaliska ämnen! Berikad med vitaminer.

Lagerstatus: Slut i lager

179 kr

Helt Icke-animalisk BCAA med tillsatta vitaminer!

Vegetarian BCAA från MyVegies tillför dig aminosyrorna du behöver för att lyckas. Protein är för musklerna det samma som tegelstenarna är för huset, på samma sätt är aminosyror för proteinet vad sanden är för tegelstenen. De grenade aminosyrorna i BCAA är de som förknippas med muskeltillväxt och är ett vanligt tillskott bland atleter världen över.

Perfekta proportioner för en maximerad muskelhypertrofi!

BCAA ökar muskeltillväxten genom att direkt stimulera muskelproteinsyntesen. Leucin stimulerar processen och binder ihop aminosyror och på så vis bygger muskelprotein. BCAA kan även stärka insulin- och tillväxthormonsnivåerna. Både insulin och tillväxthormoner är anabola hormoner som ytterligare stimulerar proteinsyntesen.

  • Utmärkt val för dig som vegan eller vegetarian!
  • Motverkar katabolism!
  • Återvinningsbar förpackning!
  • Inga genetiskt modifierade ingredienser!
  • Lättupptagliga grenade aminosyror!
  • 2:1:1 Fördelning av leucin, isoleucin och valin!

  MyVegies ger dig nu Vegetarian BCAA, ett rent BCAA-tillskott med 2:1:1 proportioner av leucin, isoleucin och valin som är mycket viktiga för dig som idrottare. Produkten är utvunnen ur majs, till skillnad från de flesta konkurrenterna som utvinner aminosyror ur animaliska källor. Myvegies har till och med sett till att burken är tillverkad i fullt återvinningsbart material, för att minimera sin miljöpåverkan så mycket som möjligt, och göra det möjligt för dig som kund att göra ett aktivt val i miljöfrågan!

  Kvantitet: 100 tabletter.
  Portionsstorlek: 4 tabletter.
  Portioner per förpackning: 25 portioner.

  Dosering: Intag 4 tabletter om dagen.

  Innehåll  per dagsdos
  Leucin 1500 mg
  Valin 750 mg
  Isoleucin 3750 mg
  Vitamin B2 3 mg (214% RDI)
  Vitamin B6 2,4 mg (171% RDI)

  Ingredienser: BCAA (l-leucin, l-valin, l-isoleucin(ej animaliska källor)), Förtjockningsmedel (Mikrokrystallin-cellulosa), Bulkmedel (Maltodextrin), Yttre lager (Konsistensgivare (Hydroxypropyl metylcellulosa), Konsistensgivare (Polyvinylpyrrolidon), Färg (Titandioxid)), Förtjockningsmedel (Natriumkarboximetylcellulosa), Konsistensgivare (Polyvinylpyrrolidon), Klumpförebyggande medel (Magnesiumstearat, Silikondioxid), Riboflavin, Pyridoxinhydroklorid.


  Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


  Stäng
  Saknar 499kr innan fri frakt!
  0 of 499